14 Απρ 2008

ΚΑΛΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΤΑΡΤΑ...

ΠΑΛΛΗΝΗ – ΑΡΤΕΜΙΣ 67-64
Η ομάδα μας κατάφερε κι επέστρεψε στις νίκες, μετά από μια σειρά αγώνων, που προβλημάτισε, κυρίως με την «εικόνα» της, αλλά και με τα αποτελέσματα.

Εκτός από τον αγώνα με την Εκάλη που μας έδειξε το παλιό καλό της πρόσωπο, οι τρεις προηγούμενοι αγώνες (με κακή άμυνα και πολλά λάθη), σφράγισαν την υπόθεση «μη άνοδος». Ως εκ τούτου, αυτό που μας απομένει μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος, είναι να είμαστε «δίκαιοι» απέναντι σε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος, παίζοντας όλα τα παιχνίδια σαν να έχουν μέγιστη σημασία.

Στον αγώνα με την Αρτέμιδα, όλα έδειχναν στην αρχή πως το μενού έχει μία από Κηφισιά, η Λαγονήσι. Η ομάδα ξεκίνησε με ένα ελπιδοφόρο 6-0 που σύντομα μετατράπηκε σε 12-12 και κατέληξε στην ανάπαυλα του δεκαλέπτου σε 12-22 απόρεια της χαλαρής άμυνας και των κακών επιθετικών επιλογών (οι περισσότερες επιθέσεις εκδηλώθηκαν με βιαστικό τρίποντο) απέναντι στη ζώνη 2-3 που εφάρμοσε η Αρτέμιδα.

ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ... τους έδειξε το δρόμο

Το παιχνίδι άλλαξε ριζικά με την είσοδο του 18χρονου Μίλτου Παπαδόπουλου, ο οποίος έδωσε λύση στο αμυντικό πρόβλημα κοντά στο καλάθι και του Νίκου Χατζησπύρου που ευστόχησε σε τρία συνεχόμενα τρίποντα και άλλαξε την ψυχολογία της ομάδος. Δυστυχώς ο δεύτερος, ενώ ήταν από τους πρωταγωνιστές του αγώνα και συντέλεσε στην λήξη του ημιχρόνου με 2 πόντους διαφορά (35-37), με την έναρξη του 3ου δεκαλέπτου έπαθε θλάση στους πρωσαγωγούς και πρόσθεσε εαυτόν στην μεγάλη λίστα τραυματιών της ομάδος.

ΝΙΚΟΣ Χ'ΣΠΥΡΟΥ... σε μεγάλα κέφια, αλλά άτυχος

Το παιχνίδι στο τρίτο δεκάλεπτο κύλησε πόντο-πόντο και είχε αρκετό ενδιαφέρον από άποψη εναλλαγής του σκορ και αναμονής κάποιου ξεσπάσματος μιας εκ των δύο ομάδων. Όμως η αγωνία παρατάθηκε μέχρι το τέλος του αγώνα, όπου φτάνοντας στα 26’’ πριν την λήξη, η Αρτέμιδα έχει την μπάλα με το σκορ στο 66-64.

Στην τελευταία επίθεση της Αρτέμιδος μια σωστή αμυντική!!! τοποθέτηση του Τελάκη, ανάγκασε σε λάθος πάσα τους αντίπαλους με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα χέρια του Γιάννη Λάπα κι από κει στον Τελάκη, όπου του έγινε φάουλ στα 4’’ πριν την λήξη.
Μετα το time out που ακολούθησε, όλων το μυαλό ταξίδεψε δύο βδομάδες πίσω που σε ίδιο χρονικό διάστημα και με ίδια διαφορά στο σκορ, κερδίσαμε 2 βολές, τις χάσαμε και τις 2 και δεχτήκαμε τρίποντο σχεδόν από τη σέντρα με την λήξη.

Ο τελάκης όμως ευστόχησε στην πρώτη, έχασε την δεύτερη και μετά το αμυντικό ρημπάουντ οι παίκτες της Αρτέμιδας έκαναν λάθος πάσα. Το τελικό σκόρ 67-64.

Από την ομάδα μας καλύτεροι με διαφορά ήταν οι Παπαδόπουλος (πολύ καλή άμυνα, 4 πόντους με 2/4 σουτ, 7 ρημπάουντ) και Χατχησπύρου με μεγάλη επιθετική συμβολή.

Απουσίασαν οι Κολοβός, Πετριανίδης, Γαλανάκης και Παρχαρίδης, ενώ σε όλους αυτούς την επόμενη εβδομάδα θα προστεθούν οι Λάππας Βασίλης και Χατζησπύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: