4 Απρ 2008

ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΩ ΦΟΡΑ, ΦΟΡΑ ΚΑΤΗΦΟΡΑ...

ΠΑΛΛΗΝΗ - ΛΑΓΟΝΗΣΙ 52-54


Αργήσαμε να ενημερώσουμε την σελίδα μας, αλλά προσπαθούμε να είμαστε ταιριαστοί στην ομάδα μας, που άργησε να πάρει μπροστά. Ελπίζουμε να μην της μοιάζουμε και στο τελικό αποτέλεσμα γιατί όταν τα κατάφερε ήταν αργά.

Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμέναμε την έναρξη του αγώνα της προηγούμενης Παρασκευής καθώς είμασταν περίεργοι για το πως θα αντιδράσει η ομάδα μας, έπειτα από 2 ήττες συνοδευόμενες από κακές εμφανίσεις.

Μάλλον αυτό το γνωρίζαμε μόνο εμείς, γιατί δεν είδαμε τον εγωϊσμό των παικτών μας να θίγεται στο ελάχιστο. Αντιθέτως, αντιμετώπισαν το παιχνίδι με τον αέρα της ομάδος που δεν έχει αντίπαλο.

Το αποτέλεσμα ήδη το γνωρίζουμε, αλλά το τραγούδι που ερμηνεύει η Χάρις Αλεξίου "όταν παίρνω φόρα" θα μπορούσε ανεπίσημα να είναι ο ύμνος της ομάδος αυτό το μήνα.




Ο Προπονητής, με 2 παίκτες πανυγηρίζουν για την εμφάνιση της ομάδας...

Δεν ξέρουμε τι πρέπει να μας ενοχλήσει περισσότερο. Τα 22 τελείως ξεμαρκάριστα άστοχα τρίποντα? Τα είκοσι περίπου χαμένα αμυντικά ρημπάουντ? Η άμυνα που παρά το ότι δέχθηκε μόνο 54 πόντους ήταν σε γενικές γραμμές αστεία? Το τρέξιμο στον αιφνιδιασμό που το προλάβαινε ο επιτάφιος? Ή η μαχητικότητα στις διεκδικήσεις που μας έφερε στο μυαλό Τεπελένι, Κορυτσά και Άγιους Σαράντα.

Όπως και να έχει, χάθηκε μια χρονιά από βαθμολογικής απόψεως, δεν είναι ανάγκη να χαθεί και από κάθε άλλης. Ας προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ στις αγωνιστικές που απομένουν. Και λέγοντας καλό μπάσκετ να εξηγήσουμε ότι περιμένουμε μπάσκετ, ανάλογο των δυνατοτήτων μας και όχι τίποτε ιδιαίτερο. Ούτως ή άλλως αυτή τη στιγμή από την ομάδα μας λείπου 7 βασικότατοι παίκτες για διάφορους λόγους. Ας κερδίσουμε κάτι από τους υπόλοιπους.

Στα του αγώνα, αξίζει να ανφερθούμε πως το Λαγονήσι προηγούταν για 36'.30''. Μάλιστα στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο με διαφορά 15 πόντων. Σε εκείνο το σημείο (36-51) οι γηπεδούχοι μάλλον από ντροπή για την εικόνα που παρουσίαζαν ως εκείνη τη στιγμή, έκαναν ένα 16-0 και προηγήθηκαν 3.5'' πριν την λήξη με 52-51. Κέρδισαν και φάουλ (αμφισβητούμενο) με δικαίωμα για 2 βολές.


Για να μην χαλάσουν όμως την εικόνα του τελευταίου διαστήματος, κατόρθωσαν να χάσουν και τις δύο βολές και επιπλέον να δώσουν την δυνατότητα σε παίκτη του Λαγονησίου να πετάξει την μπάλα μέσα από απόσταση τουλάχιστον 10 μέτρων.

Επειδή πρέπει να λέμε τα πράγματα με τ' όνομά τους, το παιχνίδι δεν το κέρδισε τυχερά το Λαγονήσι. Απλά πήγε να το κλέψει η Παλλήνη. Αλλά ο Θεός του μπάσκετ αυτή τη φορά θέλησε να απονείμει δικαιοσύνη έστω και στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Από την ομάδα μας διακρίθηκαν οι:.

Περιμένουμε την επόμενη αγωνιστική με Εκάλη. Να δούμε μια ομάδα γροθιά, να προσπαθεί στο 100% και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ, θα κάνουμε νέα αρχή και τα σχέδιά μας για την νέα αγωνιστική περίοδο. Να πούμε ότι στη λίστα των τραυματιών μόλις προστέθηκαν οι Αβαγιανός και Γαλανάκης. Καλή μας επιτυχία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: