3 Μαρ 2008

ΜΕΛΙΣΟΚΟΜΟΙ



ΠΑΛΛΗΝΗ - ΜΕΛΙΣΙΑ 73-64

Η Παλλήνη παίζοντας κατά διαστήματα καλό μπάσκετ, κατάφερε να κερδίσει τα ΜΕΛΙΣΙΑ πολύ πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ, για δεύτερη φορά φέτος.
Η επιλογή του πολύ γρήγορου ρυθμού μάλλον ωφέλησε την ομάδα μας, αφού έβαζε εύκολα καλάθια στον πρωτεύοντα ή δευτερεύοντα αιφνιδιασμο, πίεζε στην άμυνα και "έσκασε" τον αντίπαλο που παραδόθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Η διακύμανση του σκορ ανά δεκάλεπτο ήταν και η πραγματικά εικόνα του παιχνιδιού (κάποια στιγμή η διαφορά έφτασε τους 20 πόντους) 23-16, 36-28, 56-46, 73-64.

Τα Μελίσια από την μεριά τους αγωνίστηκαν το μεγαλύτερο διάστημα χωρίς τον Παπαδέα και με την συμμετοχή αρκετών νεαρών αθλητών. Πάλεψαν το παιχνίδι όσο μπόρεσαν και πραγματικά άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις, καθώς προσπαθούν να έχουν συγκεκριμένες κατευθύνσεις στην επίθεση, ενώ για την άμυνα επιλέγουν man to man στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Έχουν δηλαδή ελπίδα να μάθουν μπάσκετ ξεφεύγοντας από το σύνδρομο "να σώσω την κατηγορία και ας είναι χορηγός μου ο ....ΠανταΖΩΝΑΣ".

Από την ομάδα μας, που αυτή τη φορά σε πλήρη αντιδιαστολή με την προηγούμενη αγωνιστική δεν είχε κάποιον υστερήσαντα, πιο ουσιαστικός ήταν ο Κολοβός με 19 πόντους και tentex 1,045, ο Παπαβασιλείου με 16 πόντους και tentex 0,870, ενώ ξεχώρισαν και οι Σαχάς που επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και ο σταθερά καλός ...όποτε χρησιμοποιείται από τον προπονητή, Χατζησπύρου.

Γιάννης Σαχάς - επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις...

Οι πιο παίκτες πάνω είναι για να μετράς πόντους και tentex. Ο παίκτης όμως για τον οποίο εμείς πηγαίνουμε στο γήπεδο δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Λάππα που με τις ενέργειές του ξεσηκώνει όσους τυχερούς βρίσκονται στο γήπεδο βράδυ Παρασκευής. Οι πάσες του κάνουν ακόμη και τους θεατές να ψάχνουν την μπάλα (πολλές φορές και οι συμπαίκτες και ο προπονητής, εκτός των αντιπάλων), ενώ η ταχύτητα κίνησής του με ή χωρίς την μπάλα, κοστίζει πολλές φορές στην ομάδα μας τεχνικές ποινές γιατί οι διαιτητές νομίζουν ότι παίζουμε με 6 παίκτες. Γι αυτόν γράφτηκε άλλωστε και το υπέροχο Ελληνικό λαϊκό τραγούδι "Να χα χίλια μάτια εσένα να κοιτάω...".
ΓΙΑΝΝΗΣ Λάππας... Τα λόγια είναι περιττά._

Για την ομάδα μας έπαιξαν: Λάππας Β. 2, Γαλανάκης 3, Αβαγιανός 4, Τελάκης 6, Σαχάς 12, Χατζησπύρου 9, Δήγκας, Παπαδόπουλος Μ. 2, Γιαννακάκης, Κολοβός 19, Λάππας Γ., Παπαβασιλείου 16.

Δεν υπάρχουν σχόλια: