26 Φεβ 2008

ΚΟΥΡΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ...

Η ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΚΙ ΕΧΑΣΕ 78-67
Ο ορισμός ματς (match) ελληνιστί ταίριασμα, χρειάζεται δύο. Η Παλλήνη κάνοντας πόλεμο νεύρων στον αντίπαλο τον άφησε να παίζει μόνος του... για να μάθει.
Δυστυχώς κανένας παίκτης της ομάδος μας δεν έφτασε σε επιθυμητά επίπεδα απόδοσης και αναρωτιώμαστε, τι θα συνέβαινε εάν ο Κούρος εκμεταλευόταν πλήρως την ανυπαρξία της ομάδος μας.
Από την μία μεριά μια ομάδα που παίζοντας παθητική ζώνη, έτρεχε στην επίθεση, δημιουργώντας ωραίες φάσεις και βάζοντας όμορφα καλάθια- με ποσοστό 70% περίπου- (ΚΟΥΡΟΣ) και από την άλλη ένα τσούρμο παικτών που έπαιζαν περνά-περνά η μέλισσα man to man και επίθεση αναμπουμπούλα πασπαλισμένη με καμμιά τριανταριά λάθη από την άλλη (ΠΑΛΛΗΝΗ), ήταν λογικό και αναμενόμενο το τελικό αποτέλεσμα.
Η ομάδα μας φάνηκε πως δεν ανταπεξήλθε ψυχολογικά στο παιχνίδι (ευθύνη και ο προπονητής που δεν κατάφερε να πείσει τους παίκτες να είναι χαλαροί και να παίξουν αυτό που ξέρουν) με συνέπεια οι παίκτες να μοιάζουν κουρασμένοι από το πρώτο δεκάλεπτο, που ουσιαστικά ήταν και το μόνο που έπαιξαν.
Διακριθέντες ούτε για δείγμα και για να ακριβολογήσουμε ούτε υστερήσαντες. Απλά υπάρχοντες και παρακολουθούντες.
Από αυτό το blog δεν έχουμε ασχοληθεί με την διαιτησία και από τα παραπάνω σχόλια μπορείτε να καταλάβετε ότι σε καμμία περίπτωση δεν φταίνε οι γκρίζοι λύκοι για το αποτέλεσμα, αφού και οι παίκτες της Παλλήνης να το σφύριζαν πάλι θα χάναμε. Το περίεργο είναι πως εισπράτουμε εχθρικές διαιτησίες αμέσως μετά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο παιχνίδι με τον Αγ. Στέφανο, με τον διαιτητή Γραμματόγλου.
Στο παιχνίδι της Παρασκευής δεχθήκαμε 2 τεχνικές ποινές και 2 αντιαθλητικά που σφυρίχθηκαν με μεγάλη ευκολία, συνέχεια των τσαμπουκά διαιτησιών που είχαμε στα 5 προηγούμενα παιχνίδια.
Είναι λογικό οι γκρίζοι να παίρνουν την εκδίκησή τους. Μπράβο τους. Λογικό και μεις να αντιδράσουμε όμως και τότε ίσως χαρακτηριστούμε κακοί φίλαθλοι. Γιατί οι κακοί φίλαθλοι ξεφυτρώνουν μόνοι τους. Ενώ τους κακούς διαιτητές τους στέλνουν. Ίδωμεν...
Δυστυχώς δεν υπάρχουν στατιστικά στοιχεία του αγώνα καθώς δεν κατορθώσαμε να τα εξασφαλίσουμε, αλλά δεσμευόμαστε ότι μόλις γινει αυτό θα τα περάσουμε αμέσως.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κούρου για την απόδοση και τη νίκη της. Τη ζηλέψαμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: