17 Φεβ 2008

ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ...ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΠΑΛΛΗΝΗ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ 58-39

Το παιχνίδι που όλοι περιμέναμε σαν ντέρμπυ δεν έγινε ποτέ. Η ομάδα της Πολιτείας, πολύ διαφορετική από το παιχνίδι του πρώτου γύρου και χειρότερη του αναμενομένου, δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στην πίεση της γηπεδούχου σε όλη σχεδόν την διάρκεια του παιχνιδιού και ηττήθηκε φυσιολογικά.

Από την άλλη πλευρά η Παλλήνη πίεσε σε όλο το γήπεδο, αναγκάζοντας σε δεκάδες λάθη τα guards της Πολιτείας και έπαιξε πολύ καλή άμυνα στο ένα τέταρτο του γηπέδου, αφήνοντας πολύ λίγες εναλλακτικές λύσεις στον αντίπαλο.


Στο πρώτο δεκάλεπτο το σκορ 14-7 τα λέει όλα. Οι φιλοξενούμενοι δύσκολα έφταναν στο καλάθι και οι γηπεδούχοι απλώς εκμεταλεύονταν τα λάθη των αντιπάλων. Εάν δε είχαν και στοιχειώδη ευστοχία στα lay up (1/5) το σκορ θα είχε ξεφύγει από την αρχή.


Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε όλο το παιχνίδι. Η Πολιτεία δεν συνήλθε ποτέ και η Παλλήνη χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση στην επίθεση, προηγούνταν σε όλη τη διάρκεια με 14-18 πόντους. Σημαντική λεπτομέρεια ότι κάλυψε την διαφορά της ήττας των 17 πόντων του πρώτου αγώνα.
Γιάννης Κολοβός

Από την Παλλήνη κορυφαίος ο Παρχαρίδης (επέστρεψε με άδεια από την μονάδα του στην Κω), και ακολούθησαν σε απόδοση οι Κολοβός, Λάππας Β. και Γαλανάκης.

Επανεμφάνιση για την ομάδα μας έκανε ο Γιάννης Λάππας και απ' ότι μας έδειξε με τις ζογκλερικές του ενέργειες, ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του.


Τα δεκάλεπτα: 14-7, 31-17, 48-31, 58-39.


Για την Παλλήνη έπαιξαν: Λάππας Β. 6, Γαλανάκης 4, Αβαγιανός 5, Τελάκης 7, Σαχάς 1, Τζουράς, Πετριανίδης 6, Χατζησπύρου 1, Παρχαρίδης 10, Κολοβός 6, Λάππας Γ. 6, Παπαβασιλείου 6.


Πριν κλείσουμε θα θέλαμε να διαμαρτυρηθούμε, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το παιχνίδι καθώς μία ώρα πριν την έναρξη, ένα ηλεκτρολογικό πρόβλημα ανάγκασε τις ομάδες να αγωνιστούν σε ρομαντικό περιβάλλον, χωρίς ηλεκτρονικό πίνακα και το κυριότερο χωρίς ζεστό νερό στα ντους μετά το τέλος του αγώνα. Ζητάμε συγγνώμη για την φιλοξενία από τους παίκτες της Πολιτείας, αλλά ήταν πρόβλημα που η ομάδα σίγουρα δεν είχε ευθύνη, και ούτε μπορούσε να λύσει εκείνη τη στιγμή (παρά την εσπευσμένη επέμβαση ενός ηλεκτρολόγου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: