6 Φεβ 2008

ΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ... ΒΙΛΕΣ

ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΠΑΛΛΗΝΗ 63-60


Φαίνεται πως ο Γ.Σ. Παλλήνης αγαπάει τα ...σερί. Μετά λοιπόν τις 7 σερί νίκες ακολούθησαν 3 σερί ήττες για να ισoρροπήσουν την κατάσταση.


Η αλήθεια είναι πως η ομάδα των Καλυβίων είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος, η Παλλήνη προσπάθησε αυτή τη φορά, αλλά δεν τα κατάφερε. Παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημα και τον πλήρη έλεγχο του αγώνα (11-23 πρώτο δεκάλεπτο) τα Καλύβια όσο πέρναγε η ώρα βρίσκαν λύσεις και καλυτέρευαν το παιχνίδι τους, ενώ στον αντίποδα η Παλλήνη έμοιαζε να χάνει την αυτοσυγκέντρωσή της και να μένει από δυνάμεις.


Η διαφορά σιγά-σιγά μειώθηκε και το ημίχρονο έκλεισε με 31-33. Σε όλο το πρώτο ημίχρονο η Παλλήνη έδειχνε καλύτερη ομάδα, αφού αμυντικά ήταν συμπαγής, ενώ στην επίθεση παίζοντας απλά έβαζε εύκολα το καλάθι.


Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε και τα Καλύβια πήραν τα ηνία του αγώνα.Ξέφυγαν μάλιστα με 8 πόντους διαφορά στην αρχή του 4ου δεκαλέπτου, αλλά ένα φάουλ σε συνδυασμό με μια τεχνική ποινή στον πάγκο τους έφερε το παιχνίδι και πάλι στο καλάθι.


Σημασία έχει πως έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον όσων το παρακολούθησαν. Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε πως τα Καλύβια νίκησαν δίκαια καθώς είχαν μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι τους.


ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ



Σε ατομικό επίπεδο πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Παπαβασιλείου αμυντικά κυρίως ενώ πολύ καλά στάθηκαν οι Γαλανάκης (κουράστηκε στο 4ο δεκάλεπτο) και Τελάκης (τραυματίστηκε και αποχώρησε στο 30 δεκάλεπτο).


Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 11-23, 31-33, 47-43, 60-63.


Για την Παλλήνη έπαιξαν: Λάππας Β., Γαλανάκης 7, Αβαγιανός 11, Τελάκης 11, Σαχάς 1, Τζουράς 2, Πετριανίδης 11, Κολοβός 11, Παπαβασιλείου 6.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πάρα πολύ ωραία φωτογραφία. Πόσο χρονών είναι ο εν λόγω παίκτης;