6 Φεβ 2008

Η ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ

ΠΑΛΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 55-76

Και ενώ πριν την έναρξη του αγώνα κανένας δεν μπορούσε να προδικάσει με βεβαιότητα το αποτέλεσμα, δεν συνέβενε το ίδιο στα μισά του 2ου δεκάλεπτου. Εκεί η μισοκοιμισμένη έως τότε πριγκηποπούλα, έγειρε τελείως και παρ' όλο που το παιχνίδι είχε ακόμη πολύ μέλλον, το τέλος το είδε μόνο η μία ομάδα. Η άλλη απουσίαζε.

Ο Κρόνος με πολύ αποτελεσματική άμυνα και με μυαλό στην επίθεση, επέβαλε τον ρυθμό του από την αρχή του αγώνα, ενώ ευτύχησε να βρεθεί αντιμέτωπος με την χειρότερη φετινή Παλλήνη. Το παιχνίδι ήταν χωρίς υπερβολές παράσταση για έναν ρόλο και πλην του χιούμορ της πρώτης παραγράφου, θα ήταν κρίμα να κρίνουμε τους παίκτες της ομάδος μας, με κριτήριο ένα πολύ κακό βράδυ.

Το παράξενο είναι πως η κακή εικόνα ήταν καθολική και δεν μπόρεσε να επιπλέύσει κανείς από τους γηπεδούχους. Σε μια μικρή αναλαμπή στις αρχές του 2ου ημιχρόνου, οι Γαλανάκης και Παπαβασιλείου έκαναν μια μικρή προσπάθεια μήπως ακουστεί ήχος από τον παλμογράφο, αλλά οι παίκτες του Κρόνου φάνηκαν ψύχραιμοι και έφεραν το παιχνίδι στη φυσιολογική του ροή με δύο τρίποντα.


ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ - Προσπάθησε...


Σε γενικές γραμμές χωρίς να μπορούμε να μιλήσουμε για διακριθέντες, από την Παλλήνη καλές εντυπώσεις άφησε ο 18χρονος Αλ. Φρέρης με 8 πόντους (4/4 διπ.) και ο Αβαγιανός.

Να σημειωθεί ότι συνεχίζουν να απουσιάζουν οι Λάππας Γ. (τραυματίας), ο Παρχαρίδης (φυλάει τα σύνορα) και σ' αυτούς προστέθηκε ο Κολοβός που τελευταία στιγμή ένιωσε ενοχλήσεις και δεν συμπεριελήφθει στην 12άδα. Τέλος ο Πετριανίδης προς τιμή του έπαιξε με πρησμένο αστράγαλο από το πρόσφατο διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε. Χώρίς όλα αυτά να στοιχειοθετούν δικαιολογίες (η ομάδα έχει παίξει ξανά χωρίς τους παραπάνω αθλητές) ήταν φυσιολογικό να υπάρχει πρόβλημα στο ρυθμό του παιχνιδιού.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Γέρακα για την εμφάνισή της και το πάθος που επέδειξαν οι παίκτες της.

Για την ιστορία τα δεκάλεπτα: 15-22, 20-37, 36-60, 55-76.

Για την Παλλήνη έπαιξαν: Λάππας 2, Φρέρης 8, Γαλανάκης 7, Αβαγιανός 9, Τελάκης 6, Σαχάς 2, Τζουράς 1, Πετριανίδης 7, Γιαννακάκης 3, Παπαβασιλείου 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια: