26 Δεκ 2007

RABBIT ISLAND - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ

Α.Ο. ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ – Γ.Σ. ΠΑΛΛΗΝΗΣ 74-84
Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες και με πολλούς πειραματισμούς σε σχήματα και τρόπο παιχνιδιού ο Γ.Σ. Παλλήνης «πέρασε» και από το Λαγονήσι .
Η διαφορά στις αρχές του 4ου δεκαλέπτου έφτασε τους 30 πόντους 47-77 και από κει και πέρα όλοι περίμεναν το σφύριγμα της λήξης.
Και πάλι το πρώτο δεκάλεπτο ήταν πολύ καλό για την ομάδα μας καθώς έπαιξε σε πολύ γρήγορο ρυθμό και με σχετικά καλά ποσοστά (3/5 βολ., 6/7 διπ., 4/9 τρ.), κλείνοντας το σκορ στο 8-23.
Η δοκιμή του Παν. Πετριανίδη σε θέση point guard ήταν απόλυτα επιτυχημένη(έδωσε ρυθμό στην ομάδα), ο γαλανάκης βρέθηκε σε πολύ καλή βραδιά (σοβαρός, χωρίς λάθη), ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Αβαγιανός σε άμυνα και επίθεση και Τελάκης (επίθεση).
Την παράσταση όμως έκλεψε ο Χ’’Σπύρου που πραγματικά έσπασε τα tentex αφού το 1.272 δεν είναι κάτι συνηθισμένο σε οποιοδήποτε επίπεδο.
Το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 25-41, το τρίτο δεκάλεπτο με 43-63 και το τελικό 74-84 απλώς επιβεβαίωσε την εικόνα των δύο ομάδων στο παιχνίδι.
Να σημειώσουμε πως στο τέταρτο δεκάλεπτο, όταν χρησιμοποιήθηκαν παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής εως τότε στο παιχνίδι, δεν ανταπεξήλθαν των καταστάσεων με αποτέλεσμα η ψαλίδα στο σκορ να κλείσει πολύ, ποτέ όμως επικίνδυνα. Περισσότερη σοβαρότητα θα βοηθούσε στην καλύτερη εικόνα της ομάδος.
Από τους αντιπάλους αναφορά θα πρέπει να γίνει στο ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟ, που επί σειρά ετών αγωνίστηκε στην ομάδα μας, τόσο για την αγωνιστική του κατάσταση (μοναδική εστία απειλής για το καλάθι μας), όσο και για την εν γένει εικόνα του. Πάντα έτσι, πάντα «νέος».
Για την ομάδα μας που έφτασε στις ΤΕΣΣΕΡΙΣ συνεχόμενες ΝΙΚΕΣ αγωνίστηκαν: Τελάκης 11, Λάππας Β., Χ’’Σπύρου 10, Γαλανάκης 11, Τζουράς 2, Πετριανίδης 11, Δήγκας, Αβαγιανός 12, Παπαβασιλείου 13, Γιαννακάκης 2, Λάππας Γ. 11.

Δεν υπάρχουν σχόλια: