26 Δεκ 2007

ΠΕΡΑΣΕ Η ΜΠΟΡΑ ...ΠΕΡΑΣΕ

Γ.Σ. ΠΑΛΛΗΝΗΣ - Α.Ο. ΤΟΥΦΑΣ 66-57
Συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις και τις νίκες ο Γ.Σ. Παλλήνης καθώς κέρδισε τον Α.Ο. Τούφας 66-57 στο κλειστό γυμναστήριο της Παλλήνης.
Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν το καλύτερο που έχει κάνει η ομάδα μας, κάτι που αποδυκνείουν και τα στατιστικά στοιχεία (1/1 βολ., 8/9 διπ., 3/5 τρ.) και με σκορ 26-14 ψαλίδισε από νωρίς τις ελπίδες της Τούφας για κάτι θετικό.
Οι φιλοξενούμενοι παρ’ όλα αυτά προσπάθησαν πολύ να μείνουν στο παιχνίδι και σε ένα μεγάλο βαθμό το κατάφεραν αφού έκλεισαν το ημίχρονο στους -6 πόντους (33-27).
Το τρίτο δεκάλεπτο χωρίς να είναι ανάλογο του πρώτου ξαναέφερε την ισορροπία στο παιχνίδι και δημιούργησε διαφορά 12 πόντων (51-39). Αξιοσημείωτο είναι πως σε αυτό το σημείο του αγώνα είχαν ήδη συμμετοχή και οι δώδεκα παίκτες του Γ.Σ. Παλλήνης, με διακριθέντες τον προερχόμενο από τους εφήβους Φρέρη (πολύ καλός αμυντικά), τον Τελάκη και τον Πετριανίδη.
Χωρίς να αλλάξει πολύ η μορφή του αγώνα έκλεισε το σκορ στο 66-57 ανεβάζοντας το σερί νικών της ομάδος μας στις τρεις και βοηθώντας πολύ στην ψυχολογία της για την συνέχεια.
Για την ομάδα μας έπαιξαν: Τελάκης 16, Αβαγιανός 7, Χ’’Σπύρου, Λάππας Γ. 7, Πετριανίδης 15, Φρέρης 4, Παρχαρίδης 2, Παπαβασιλείου 2, Γιαννακάκης 2, Σαχάς 1, Γαλανάκης 10.
Να σημειώσουμε την απουσία του Β. Λάππα που ταλαιπωρείται από κάκωση μηνίσκου ελαφράς ευτυχώς μορφής.
Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας είναι με αντίπαλο το Λαγονήσι εκτός έδρας την ερχόμενη Παρασκευή 7/12.

Δεν υπάρχουν σχόλια: