26 Δεκ 2007

ΑΡΤΕΜΙΔΑ ή ΛΟΥΤΣΑ, ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΜΑΣ...

Α.Ο. ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - Γ.Σ. ΠΑΛΛΗΝΗΣ 60-70
Πέρασε εύκολα και από το κλειστό της Ραφήνας (έδρα της Αρτέμιδος) η ομάδα μας, κερδίζοντας μια ομάδα που έως τώρα έχει παίξει καλό μπάσκετ και έχει φέρει καλά αποτελέσματα.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Παλλήνη να προηγείται με 2-12 και 4-16, αλλά με το σχετικό αμυντικό χαλάρωμα που επήλθε και με 5 συνεχόμενα τρίποντα των γηπεδούχων (οι άμυνες και των δύο ομάδων σε πρόωρες Χριστουγιεννιάτικες διακοπές) έφεραν το παιχνίδι με αποτέλεσμα δεκαλέπτου 23-26.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο τα πράγματα βελτιώθηκαν αμυντικά και η ομάδα μας αργά και σταθερά άρχισε να χτίζει μια διαφορά που στο ημίχρονο έφτασε τους 9 πόντους (30-41). Η ομάδα της Αρτέμιδος προσπάθησε με άμυνα ζώνης να βελτιώσει την αμυντική της εικόνα αλλά οι επιλογές των παικτών μας ήταν αρκετά ώριμες και έτσι δεν άλλαξαν οι ισορροπίες.
Στο τρίτο δεκάλεπτο (στατιστικά το χειρότερο σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια μας) και με την χρησιμοποίηση αναπληρωματικών, η διαφορά συνεχώς έκλεινε καθώς το θέαμα που παρουσίαζαν οι φιλοξενούμενοι ήταν επιεικώς απαράδεκτο και το δεκάλεπτο έκλεισε στους 3 πόντους 47-50.
Χωρίς εντυπωσιακό παιχνίδι αλλά με ψήγματα σοβαρότητας, στο τελευταίο δεκάλεπτο αποκαταστάθηκε η τάξη και το παιχνίδι τελείωσε δίνοντας στους παίκτες μας το δικαίωμα να πανηγυρίσουν την έκτη συνεχόμενη νίκη τους (τέταρτη συνεχόμενη εκτός έδρας).
Από τον Γ.Σ. ξεχώρισαν οι Σαχάς, Πετριανίδης και Τελάκης (επιτέλους μια φορά σε άμυνα και επίθεση). Απογοήτευσαν οι συμμετέχοντες το 3ο δεκάλεπτο.
Έπαιξαν: Τελάκης 14, Λάππας Β. 3, Χ’’Σπύρου 2, Γαλανάκης 4, Τζουράς, Πετριανίδης 12, Αβαγιανός 6, Παρχαρίδης 2, Παπαβασιλείου 7, Γιαννακάκης 3, Σαχάς 15, Λάππας Γ. 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια: