30 Νοε 2007

ΜΕΛΙΣΙΑ - ΠΑΛΛΗΝΗ 52 - 67

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ

Την πρώτη της νίκη και μάλιστα εκτός έδρας σημείωσε η ομάδα μας στο πρωτάθλημα. Επιβλήθηκε των Μελισίων με 67-52 παίζοντας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα όμορφο μπάσκετ. Με άμυνα πιεστική σε όλο το γήπεδο και γρήγορες επιθέσεις, η Παλλήνη κατάφερε να αποσπαστεί στο σκορ στο τρίτο δεκάλεπτο (34-41) εκμεταλευόμενη την αδυναμία του αντιπάλου να ανταπεξέλθει στον γρήγορο ρυθμό του παιχνιδιού.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός της παρουσίας και συμμετοχής του Π. Πετριανίδη στον αγώνα καθώς επέστρεψε μόλις μία ώρα πριν την έναρξή του από τις σπουδές του στην Αγγλία και ήρθε να βοηθήσει την ομάδα μας κατευθείαν από το αεροδρόμιο. Επίσης ο στρατευμένος Κ. Παρχαρίδης, άρτια ορκισθείς (Παρασκευή μεσημέρι) διέθεσε το πρώτο βράδυ της άδειας του στην ομάδα μας. Ενέργειες και των δύο σίγουρα πολύ πάνω από το ερασιτεχνικό μπάσκετ.
Οι συμπαίκτες τους, οι προπονητές, ο φυσικοθεραπευτής και το συμβούλιο, τους ευχαριστούμε θερμά και ελπίζουμε να γίνουμε κοινωνοί κι άλλων τέτοιων ενεργειών στο μέλλον.
Για να επιστρέψουμε στα του αγώνα από την ομάδα μας ξεχώρισαν οι Λάππας Βασίλης και Γιάννης κυρίως για την αμυντική προσπάθεια και το ρυθμό του αγώνα καθώς και ο Γιάννης Σαχάς για την συμμετοχή του στο σκοράρισμα (7/10 διπ. 1 / 2 βολ.) και για την προσωπική άμυνα που έπαιξε.
Για την ομάδα μας έπαιξαν: Τελάκης 13, Λάππας Β. 12, Χ’Σπύρου2, Γαλανάκης 12, Πετριανίδης 2, Παπαδόπουλος Μ., Παρχαρίδης 9, Παπαβασιλείου, Γιαννακάκης, Σαχάς 15, Λάππας Γ.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν 13-18, 25-31, 34-41, 52-67.

Δεν υπάρχουν σχόλια: